Klán oldal!
2 posters
1 / 1 oldal
Klán oldal!
Halihalihó
jelentem elkészült a klán oldal első verziója, mely még természetesen bővítésre vár (igen ez elsősorban Relának és Frozen-nek szól )
ha kérhetem és van raktáron küldjetek ide a fórumra pár jó képet az eddigi Killekkel és egyebekkel kapcsolatban, had rakjam fel
várom az ötleteket mivel is bővíthetném még kicsiny portálunkat
pusszancs
http://huns-nordrassil.extra.hu
jelentem elkészült a klán oldal első verziója, mely még természetesen bővítésre vár (igen ez elsősorban Relának és Frozen-nek szól )
ha kérhetem és van raktáron küldjetek ide a fórumra pár jó képet az eddigi Killekkel és egyebekkel kapcsolatban, had rakjam fel
várom az ötleteket mivel is bővíthetném még kicsiny portálunkat
pusszancs
http://huns-nordrassil.extra.hu
változtatás
a háttért feketetére pls és ha lehet sárgával a címeket esetleg szürkés alapszín a a címek kőre
Frozenclaw- Guildtag
- Hozzászólások száma : 19
Registration date : 2008. Jan. 27.
Re: Klán oldal!
és még esetleg vmi fain felső hátteret... esetleg...mondjuk vmi illidan bevágás BT-ből pl. ahogy skull of gul'dan-hoz beszél
Frozenclaw- Guildtag
de lehet jobb lenne ha egy bevágást csinálnánk al'ar-ról ahogy repül a piros úgyis megy a feketéhez
Frozenclaw- Guildtag
a betűk kékkel a címek fehérrel (csak tipp nézük meg milyen )
Frozenclaw- Guildtag
mégse, nem hinném hogy jó lenne viszont ez a mostani valahogy nem szimpi
Frozenclaw- Guildtag
a címmek talán kék hátérrel
Frozenclaw- Guildtag
alkotói megjegyzések:
-a címek kék háttérrel voltak, ha a mostanit visszarakom kékre akkor a menüt is azzá kell tegyem, esztétikailag nem lenne szép mert a piros és a kék nem alkot színpárt
- ha a betűk kékek lesznek mindenképp világosabbat kell választanom mert a fekete alapon nem látszik
-a címek kék háttérrel voltak, ha a mostanit visszarakom kékre akkor a menüt is azzá kell tegyem, esztétikailag nem lenne szép mert a piros és a kék nem alkot színpárt
- ha a betűk kékek lesznek mindenképp világosabbat kell választanom mert a fekete alapon nem látszik
megnéztem.. nem jó a kék betű
eléggé... csiricsáré lesz vele
frozen légyszives gondold végig rendesen mit szeretnél, mert az nem járja, hogy naponta változtatgatom a színeket meg a fejlécet
előbb utóbb megmakacsolom magam és akkor aztán leshetitek a horda dizájnt
eléggé... csiricsáré lesz vele
frozen légyszives gondold végig rendesen mit szeretnél, mert az nem járja, hogy naponta változtatgatom a színeket meg a fejlécet
előbb utóbb megmakacsolom magam és akkor aztán leshetitek a horda dizájnt
ez egy fokkal jobb egyelőre jó
Frozenclaw- Guildtag
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.