Maigowanin
5 posters
1 / 1 oldal
Maigowanin
Sziasztok!
Hát mint mindenkinél nálam is eljött a pont amikor megáll a dolog.Nehéz kiszállni belőle, de sajnos eljött az idő
Nem szeretek játékot ugy otthogyni hogy nem játszottam végig de sajnos ez nem single player, na mind1.Nagyon örültem hogy megismertem akit megismertem és bánom hogy nem akit nem.Nagyon jó voltveletek játszani.
Én is kicsit megpihenenk megfáradtam semmi sikerélményem nem volt akár hol próbáltam megvetni a lábam és a végére már a az emberek közti kapcsoltaok is kicsit megváltoztak.Hát körül belül ennyi.TS -re majd még jövök természetesen.Sok sikert azoknak akik tovább folytatják.
Maigo
[lehet van benne hiba de ezt már megszoktátok ]
Hát mint mindenkinél nálam is eljött a pont amikor megáll a dolog.Nehéz kiszállni belőle, de sajnos eljött az idő
Nem szeretek játékot ugy otthogyni hogy nem játszottam végig de sajnos ez nem single player, na mind1.Nagyon örültem hogy megismertem akit megismertem és bánom hogy nem akit nem.Nagyon jó voltveletek játszani.
Én is kicsit megpihenenk megfáradtam semmi sikerélményem nem volt akár hol próbáltam megvetni a lábam és a végére már a az emberek közti kapcsoltaok is kicsit megváltoztak.Hát körül belül ennyi.TS -re majd még jövök természetesen.Sok sikert azoknak akik tovább folytatják.
Maigo
[lehet van benne hiba de ezt már megszoktátok ]
Maigowanin- Guildtag
- Hozzászólások száma : 6
Registration date : 2008. Jan. 27.
Re: Maigowanin
Utálom, hogy már napok óta szinten minden hozzászólásom azzal kezdődik, hogy: sajnálom xyzdzs a döntésed.....
Örültem, hogy megismerhettelek, remélem nem tünsz el végérvényesen...
Üdv
Bobi
Örültem, hogy megismerhettelek, remélem nem tünsz el végérvényesen...
Üdv
Bobi
Boborján- Guildtag
- Hozzászólások száma : 12
Na fel a fejjel , túl sok új dolog más szerveren se akadt vajon miből gondoltam hogy más lesz, lényeg a lényeg csatlakozom Maig-hoz, WOW TBC számomra Game over, mivel ez a guild volt a wow-os otthonom és nagyrészt ti, ezért elköszönök töletek . További jó játékot.
Valszeg a sok hülye veszekedeés is ebből fakadt, hogy az ember unalmába már csak ezt tudta csinálni .
Egyébbként , Sel-től kezdve Hugiékon át, Adri , Gandiék meg ugy cakumpakk a HUNS ( hosszu a lista szerencsére) nem volt olyan játékos akivel nem játszottam szivesen együtt, egy partyba, raidbe.
Maigó, majd jelentsd milyen ha egy " kocka a fényre kerül"
Valszeg a sok hülye veszekedeés is ebből fakadt, hogy az ember unalmába már csak ezt tudta csinálni .
Egyébbként , Sel-től kezdve Hugiékon át, Adri , Gandiék meg ugy cakumpakk a HUNS ( hosszu a lista szerencsére) nem volt olyan játékos akivel nem játszottam szivesen együtt, egy partyba, raidbe.
Maigó, majd jelentsd milyen ha egy " kocka a fényre kerül"
BrunoPirat- Guildtag
- Hozzászólások száma : 1
Maigo és Galamb
Ahogy Arisztotelész mondotta volt: Minden a mérték!
Ezt a legnehezebb az életben betartani. Nem csoda, ha egy kicsit elment a kedvetek a játéktól.
Ha még vagyunk, itt találtok minket, várunk játszani benneteket, mértékkel:)
Újjászerveződünk, és tovább, ahogy az életben is.
Addig is sok sikert, boldogságot IRL!
Üdv: Rela
Ezt a legnehezebb az életben betartani. Nem csoda, ha egy kicsit elment a kedvetek a játéktól.
Relaen- Guildtag
- Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2008. Feb. 28.
Sajnálom hogy igy döntötetek és más részről meg is értem!Jókat játszottunk együtt (mert remek emberekkel jó az együtt lét)remélem csak most gondoljátok így,s majd idővel visszatértek a HUNS-ba én biztos maradok Relával...stb akinek számít a HUNS mivolta és sok szeretettel várunk majd vissza titeket megprobálunk belőle meghatározó Guildet csinálni nem kevés idő energia megy majd rá de optimista embernek tartom magam:) azért nézzetek fel néha TS-re jó lenne beszélni néha ha úgy gondoljátok! Ég veletek és mondjátok majd el hogy milyen a wow nélküli életRelaen írta:Ahogy Arisztotelész mondotta volt: Minden a mérték!
Cuncimókuska- Guildtag
- Hozzászólások száma : 3
Registration date : 2008. Jan. 30.
Sziasztok!
Hát komolyan mondom két jó dolog volt a WOW ban 1 Megismertelek titeket ez a (legjobb) a másik kicsit megtanultam angolul.egyébként meg két év kimaradt az életemből.Kívánom nektek is ezt az érzést amikor abba hagyjátok és meglátjátok mi maradt ki emiatt mocskos jó komolyan pesze hiányoztok de TS en szoktam lenni mostanában. na Üdv mindenkiek. " Megy a Misdir" XD
És ahogy Galamb mondta a fényre lépés WOOOAAA!!! sokkal jobb mint két T6 os meg 3 Season 3 setegyütt
Hát komolyan mondom két jó dolog volt a WOW ban 1 Megismertelek titeket ez a (legjobb) a másik kicsit megtanultam angolul.egyébként meg két év kimaradt az életemből.Kívánom nektek is ezt az érzést amikor abba hagyjátok és meglátjátok mi maradt ki emiatt mocskos jó komolyan pesze hiányoztok de TS en szoktam lenni mostanában. na Üdv mindenkiek. " Megy a Misdir" XD
És ahogy Galamb mondta a fényre lépés WOOOAAA!!! sokkal jobb mint két T6 os meg 3 Season 3 setegyütt
Maigowanin- Guildtag
Maigónak
Hy Maigo!
Korábban már írtam erről, nem ismétlem meg.
Azért, ha már hiányzik a játék , gyere vissza, várunk.
Lehet a wow mellett mást is csinálni, még ha ez furcsának is tűnik:)
Korábban már írtam erről, nem ismétlem meg.
Azért, ha már hiányzik a játék , gyere vissza, várunk.
Lehet a wow mellett mást is csinálni, még ha ez furcsának is tűnik:)
Relaen- Guildtag
- Hozzászólások száma : 8
Registration date : 2008. Feb. 28.
Hát Rela és persze a többiek is, örülök hogy hiányzunk de sajna ezt nem lehet ésszel játszani csak észnélkül
ha ésszel jáccod akkor ez nem játék mert mindenkit elkap/magába szippant a dolog a sok lila Set -ek a Fegyverek tokenek megy az ész nélküli hajtás farmolás nem lehet, nem tudsz mutatni nekem senkit akiben ez nem lenne meg egy kicsit sem senkit, sajna ez van.Van akinél kicsit homályosabb a határ van akinél pedig élesen látszik mit akar de végül kirajzolódik.Nem lehet ..... .Ami pedig a társaságot illeti csak ugy ismerhettem meg rengeteg embert hogy rengeteget voltam fent ha csak Raidre jöttemvolna vagy 1 órát farmolni lehet nem ismernék senkit.De ez nem igy volt.na megyek aludni mert elég késő van erről meg órákat lehet beszélgetni majd ha megyekTS re akkor dumálunk róla és ahogy az a Személy akit mondtál Archimédesz vagy ki annak meg igaza volt mert pl ha 1 órát farnmolok nem lesz annyi mindenem vagy ha csak 20 percet agyok hetente TS en nem ismerek meg senkit .. és itt visszatérnéka mértékekere kis kanállal mersz kicsit tudsz kiszedni ha nagyal akkor pedig többet és ez mindenre igaz. nem vagyok nagy petőfi meg az agyam sem vág ugy minnt Ábelnak de biztos megérted mit akarok kinyögni na huzok aludni
Sziókásztok
ha ésszel jáccod akkor ez nem játék mert mindenkit elkap/magába szippant a dolog a sok lila Set -ek a Fegyverek tokenek megy az ész nélküli hajtás farmolás nem lehet, nem tudsz mutatni nekem senkit akiben ez nem lenne meg egy kicsit sem senkit, sajna ez van.Van akinél kicsit homályosabb a határ van akinél pedig élesen látszik mit akar de végül kirajzolódik.Nem lehet ..... .Ami pedig a társaságot illeti csak ugy ismerhettem meg rengeteg embert hogy rengeteget voltam fent ha csak Raidre jöttemvolna vagy 1 órát farmolni lehet nem ismernék senkit.De ez nem igy volt.na megyek aludni mert elég késő van erről meg órákat lehet beszélgetni majd ha megyekTS re akkor dumálunk róla és ahogy az a Személy akit mondtál Archimédesz vagy ki annak meg igaza volt mert pl ha 1 órát farnmolok nem lesz annyi mindenem vagy ha csak 20 percet agyok hetente TS en nem ismerek meg senkit .. és itt visszatérnéka mértékekere kis kanállal mersz kicsit tudsz kiszedni ha nagyal akkor pedig többet és ez mindenre igaz. nem vagyok nagy petőfi meg az agyam sem vág ugy minnt Ábelnak de biztos megérted mit akarok kinyögni na huzok aludni
Sziókásztok
Maigowanin- Guildtag
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.