A guild házirendje

Go down

A guild házirendje

Témanyitás  Sleethaar on 2008-01-28, 16:32

Ez a guild korábbi alapszabályzata. Amint lesz időm aktualizálom.

Kislétszámú barátságos guild vagyunk, magas szintű karakterekkel. 70-es insták és raidek meghódítása a cél de lehet nyugodtan arénázni és BGzni is. Senkit nem korlátozunk.

Az instákhoz persze megfelelő mennyiségű és típusú karakter kell. Reményeink szerint hamarosan elegen leszünk bármihez és hogy a guild működőképes legyen/maradjon az egyes kasztok létszámát általában 4-5 főben maximalizáljuk. Így nem megyünk az eredetileg megállapított 40-45 fős létszám fölé, mert hisszük, hogy a nagy létszám a jókedv és a kellemes időtöltés kárára megy.

Emiatt már most is (és a jővőben is, sőt egyre inkább) komolyan megszűrjük, hogy kivel játszunk együtt. Új tagok (jelöltként) 65-70-es szinten léphetnek a guildbe, de javasolt a 70-es szint, hogy egyből együtt játszhassunk és gyorsan eldönthessük a jelölt sorsát.

A rangokról

A jelölt ‘gyanusított’ rangba kerül és mindaddig abban marad amíg a guildtagság prominens része (szóval többen is) egyet nem ért abban, hogy az illetővel jó együtt játszani. Ez általában 2-3 héten belül megtörténik, kivételt jelentenek az alacsonyabb szinten belépett karakterek, akikkel nem tudunk együtt játszani. Amennyiben a játékos megfelel, ‘jóember’ rangba kerül és hosszasabb együtt töltött idő után megkaphatja a ‘nagyember’ rangot.

A rangoknak csak presztizs értéke van. Rang alapján soha senki nem maradhat ki semmiből!

Az altokról

Az említett létszámba (45 fő) az altok nem tartoznak bele. A kis létszám miatt altokra is szükség lesz, jellemzően a hiánykasztokból (tank, helaer). Ezeket az EGÉSZ GUILD segítségével felhúzzuk 70-re és ha nincs main online senki az igényelt kasztból akkor jöhetnek/jönnek az altok.

A Lootolásról

A lootolásról itt található információ.

Aztán mert valami szabályokra azért mégiscsak szükség van…

Ami nélkül nem szeretünk téged:

1. TS használata instákon. (Mikrofonnal!) Akinek nincs még hozzáférése: /w Sleethaar

2. A GC (Group Calendar) addon telepítése és aktív használata.

3. Összetartás. Segítünk egymásnak. Megyünk instákba hogy a másiknak is meg legyen, felhúzzuk az altokat, stb.
avatar
Sleethaar
Admin

Hozzászólások száma : 13
Age : 45
Registration date : 2008. Jan. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://huns.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.