hideg agymenése

Go down

hideg agymenése

Témanyitás  hideg on 2008-11-07, 17:16

üdv,

nem nagyon akartam ezt a publikus részbe irni, szal ide fog jönni. nem vág szét az ideg, de azért nyugodt se vagyok. szal előre szólok, fogok nemszalonképes szavakat is használni előreláthatólag, akit ez zavar (adrika), az kérdezze meg attól (sleet), akit nem.

naszóval... lassan 4 éve elkezdtem wowni. beléptem egy guildbe, voltunk 130an, amikor guildmeet volt SWben, alig fértünk egymástól. aztán, mivel gyűjtőguild volt, szétesett, ahogy várható volt. lett új guild. kicsi, baráti. megnőtt. raidelt. szétesett. újraösszállt, másik néven (ironikusan 'reborn' néven; és nem, ez nem a nordrassili.), megint szétesett. ekkor lett elegem az ilyen guildes baszkódásokból, átjöttem a nordrassilra. itt szép volt minden, de itt is nagyobb lett idővel a guild, és ment széjjel, igy mentem a mostani 9 hónapos szabira.

aztán tegnap este a whatevernél is beleszartak a ventillátorba (konkrétan yga meg bladen robbantották ki a dolgot, de nagyon úgy tűnt, ez már egy hónapja érik, csak most pukkadt ki a lufi), és most vagyok úgy, hogyha nem jönne mindjárt a kieg, akkor hagynám az egész wowot a francba, mer ez nekem így nem játék.

a másik meg, hogy itt maradtam egy nagyjából ismeretlen guildben, a legtöbb volt HUNSos vagy tegnap, vagy ma elhagyta a guildet (asszem tán gandi maradt, gyurci és boszi, de majd megnézem, ha megint online leszek, ami nem ezen a hétvégén lesz, IRL közbeszólt). szal most vagy kilépek, akkor meg segget csinálok a számból, vagy maradok még, és kiderül, mire megyek itt. arra mindenesetre nagyon kiváncsi leszek, hogy aki most elhagyta a WE-t, azoknak hány százaléka megy vissza a HUNSba, ha ez a szám kellően magas, akkor persze nem lesz kérdés, hogy visszajövök. egyelőre még a biztonságos kivárás taktikát alkalmazom. meg amig feltornászom magam 80ra, addig úgyis sokminden kiderül még.

hideg
Guildtag
Guildtag

Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2008. Jan. 28.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nyugalom, csak Hideg fejjel:)

Témanyitás  Adrika on 2008-11-07, 22:35

Megértelek. Én eddig kétszer éreztem hasonlót, azóta amióta "játszom".
Egyszer a Turul szétesésekor (bár ez korántsem volt annyira ütős) ,utána pedig a HUNS romjain. Nem voltam ezzel egyedül. Amit akkor éreztem és gondoltam leírtam. Nem hiszem,hogy most jobban meg tudnám fogalmazni.
Egy biztos a HUNS igaz már a felismerésen és tapasztalaton alapult és alakult,- miszerint nagy létszám automatikus következménye a szétesés, nem lehet összetartó mindenki számára jó hangulatú játékot biztosítani ha sokan vagyunk- mégis a nyomás hatására "elszaladt velünk a ló".
Most remélem eljött az ideje a valóban baráti és kis létszámú guildek létjogosultságának. Talán a Blizzard is belátta , bármilyen jó is a játék, ha időről -időre mindenki lógó orral csalódottan játszik , - mert állandón szétesnek alóla a guildek- csökkenni fog a népszerűsége előbb mint azt szeretnék. Talán ez az oka, hogy végre tizes raidekben is végig játszhatóvá válik a játék.
Én bizakodó lettem. Örülök,hogy jó pár régi játékos -aki akkor inkább kivonult, mert elege lett- ismét visszatért és visszatér:)
Szó mi szó hiányoztatok:) De erről csitttt......
Smile
Lelkiekben eléggé felkészült vagyok úgy érzem Hideg úr irományainak olvasgatására is Embarassed
Amúgy a kivárásról annyit,hogy remélem nem mindenki ezt a taktikot választja mert bár idegnyugtató hatású ,akkor nem lesz belőlünk semmi. Megjegyzem a HUNS alapításakor kölcsön emberekkel indult anno ,mert nem voltunk tízen. Ha jól emlékszem asszem heten kezdtünk, pont mint a gonoszok:) Most várunk, .......mindenkit vissza, aki sajnálja azt ami elveszett:)
avatar
Adrika
Guildtag
Guildtag

Hozzászólások száma : 5
Registration date : 2008. Jan. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.