Meghívó és tervek

Go down

Miként öljünk Bossokat?

100% 100% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Összes szavazat : 2

Meghívó és tervek

Témanyitás  Sleethaar on 2008-11-04, 14:10

Kedves barátunk!


Volt valamikor egy idea, aminek szellemében egy nyugodt, barátságos guild született, ahol a tagok közel, vagy valójában is barátokká váltak, ahol kellemes hangulatban folyt a játék. Ebben a guildben nem volt veszekedés, mindenki örömmel lépett be a játékba, a raidek viccelődéssel teltek, nem a wipe miatti bosszankodással, mindegy volt ki kapja a lootot, nyugalom és béke honolt. Ez a guild sokunk szívében ma is ott él...

Azért írom most neked ezt a levelet, mert abban bízom, hogy a te szívedben is ott él még a guild, a HUNS guild, abban az állapotában ahogyan közel 2 éve megszületett. Biztosan emlékszel még arra is, hogy milyen problémák miatt hagyta ezt az említett ideát a guild maga mögött és hogy miért is hullott aztán darabjaira, ám én mégis venném a bátorságot, hogy kiemeljem a legfontosabbat, ami történetesen a magas létszám.

Bár a HUNS guild nem úgy alakult, mint ami a teljes endcontent leigázását akarná elérni, de érthető volt a tagság egy részének ilyen irányú igénye is. Azonban amikor alacsony létszámú baráti és casual guildből, a 25-ös raidekhez szükséges magas létszámú és kvázi-HC guilddé kezdett alakulni, alapjaiban roppant meg a szerkezet. Nem csoda hát, hogy végül senkinek sem nyújtott a guild megfelelő életteret és végül mára a HUNS olyan lett mint Lordaeron romjai. Halott.

A guild hát porrá hullott, de én magam biztos vagyok benne, hogy tanulva a hibákból és a WotLK 10-es raidekben is meghódítható endcontentjének segítségével feltámadhat, mint főnixmadár a hamvaiból. A 10-es raidekhez nem kell majd annyi ember, így maradhatunk kislétszámú baráti guild, mégis megtekinthetjük a Lich King által nyújtott tartalom egészét. A 2007-es induláshoz képest többünknek is felnőtt alt-karakterei vannak (egyeseknek akár több is) így az annak idején kitűzött cél, miszerint az alacsony létszám mellé altokra is szükség van már nem okoz gondot.

Annak idején azt is megfogalmaztuk, hogy probléma volt, hogy a guild a BC után jóval alakult így nem egyszerre fejlődtünk, sokaknak be kellett várnia a később kezdőket, hogy végre raidképesek legyünk. Jómagam búcsúírásomban megjegyeztem, '...a WotLK lehetett volna a guild megváltója...' és ezt most is éppen így gondolom.

Természetesen a guild nem egy magától működő dolog, hanem a benne tömörülő emberek összessége, ilyen módon guild most tulajdonképpen nem is létezik és esetleges leendő sikere teljes mértékben azon múlik, hogy visszatérnek-e bele az annak idején a lelkét adó játékosok, barátok illetve, hogy milyen új emberek érkeznek a régiek mellé. Reménykedem és bízom benne, hogy ezen sorokat olvasva te magad és számos régi társunk visszatér majd, így már a WotLK kezdetén együtt mehetünk 5-ös instákba és mire 80-as szinten leszünk, bőven elegendő és kellemesen összeszokott társaság gyűlik itt össze ahhoz, hogy raidekbe induljunk.

Köszönjük, hogy elolvastad ezt a levelet! Gondolkodj rajta és tudd, hogy bármikor szeretettel várunk vissza!

Sleethaar, Adrika, Maigowanin

Utóirat


Sokat töprengtem egy időben azon, hogy vajon mennyire rombolja a játékélményt, hogy a taktikákat a neten olvassuk el és csak zombimód követjük amiket mások maguk erejéből felfedeztek és leírtak. Arra jutottam, hogy nagyon. Emiatt azt tervezem, hogy a HUNS guildben nem olvasunk ezeknek utána és mindent mi magunk fogunk kitapasztalni, akár számtalan wipe árán is, de jó hangulatban. Biztos vagyok benne, hogy soha nem tapasztalt öröm lesz egy boss kifektetése, ha magunk küzdöttünk meg érte. Ezt persze szavazásra bocsájtom.
avatar
Sleethaar
Admin

Hozzászólások száma : 13
Age : 45
Registration date : 2008. Jan. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://huns.forumotion.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.